SanDisk SDXC Extreme Pro, Card de memorie 64GB, UHS-I, 170 MB/s , Class 10

Viteze de transfer de pana la 170MB / s*

Odata ce au fost facute fotografiile, munca ta este doar pe jumatate facuta. Accelerarea fluxului de lucru inseamna ca aveti mai mult timp pentru a va crea creativitatea la nivelul urmator.

Perfect pentru video 4K UHD

Uneori viteza este ceea ce aveti nevoie. Cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I ofera performanta pentru a captura video uimitor si neintrerupt 4K UHD.

Moduri de fotografiere secventiale uimitoare

Rata de viteza UHS 3 (U3) si clasa de viteza video 30 (V30), cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I va permite sa capturati fotografii secventiale de tip burst fara sa pierdeti actiunea.

Durabilitatea pe care va puteti baza

Construit si testat in conditii dure, cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I este rezistent la temperatura, rezistent la apa, la socuri si la raze X.

Recuperati imaginile pe care le-ati sters accidental

RescuePRO Deluxe, va permite sa restaurati imaginile pe care le-ati sters accidental.

Nota* - Pana la 170MB / s viteze de citire, proiectate cu tehnologie patentata pentru a atinge viteze peste UHS-I 104MB / s, necesita dispozitive compatibile capabile sa atinga astfel de viteze. Viteza de scriere de pana la 90 MB / s. Pe baza testarii interne; performanta poate fi mai mica in functie de dispozitivul gazda, interfata, conditiile de utilizare si alti factori.

ConexSpot
✓ ConexSpot este un site web și un canal Youtube dedicat dezvoltării de videoclipuri de calitate despre proiecte DIY, suport hardware și software.