Unboxing - Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM - conexspot.com

Cu obiectivul EF 50 mm f/1.8 STM puteţi realiza cu uşurinţă fotografii mai artistice şi cu un impact mai mare datorită unei deschideri largi a diafragmei f/1.8 care duce la focalizare precisă asupra subiectului şi la un frumos fundal estompat.

Un obiectiv cu deschidere mare a diafragmei, pentru portrete de înaltă calitate şi fotografii în condiţii de lumină redusă.
Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM

Obiectivul EF 50 mm f/1.8 STM este excelent pentru:

Portret: Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

Lumină redusă: Perfect pentru fotografierea în condiţii de lumină mai redusă, pentru surprinderea peisajelor nocturne, a afişajelor cu artificii sau a interioarelor.

În fiecare zi: Surprindeţi viaţa aşa cum se desfăşoară în faţa dvs., de la străzile oraşului până la emoţiile evenimentelor.

Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM
Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM

Lăsaţi să pătrundă mai multă lumină

Deschiderea mare a diafragmei, de f/1.8, permite pătrunderea unei cantităţi de lumină de 8x mai mare, în comparaţie cu obiectivul cu zoom standard oferit cu EOS*. Aceasta are ca rezultat imagini mai precise, cu mai puţină neclaritate în mişcare, şi nevoia redusă de a utiliza bliţul în condiţii de lumină slabă, pentru a putea să surprindeţi cu uşurinţă atmosfera unui mediu cu lumină redusă.

Lăsaţi să pătrundă mai multă lumină
Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM

Pentru portrete şi utilizare zilnică

Lungimea de focalizare de 50 mm vă permite să umpleţi cadrul cu subiectul dvs. de la o distanţă confortabilă, făcându-l un obiectiv excelent pentru portrete. Perspectiva similară celei oferite de ochiul uman şi dimensiunea compactă fac ca obiectivul EF de 50 mm şi f/1.8 STM să fie excelent pentru utilizarea zilnică şi pentru transportul în orice împrejurare cu camera EOS.

Pentru portrete şi utilizare zilnică
Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM

Focalizare clară pentru fotografii şi videoclipuri

Tehnologia STM aproape complet silenţioasă (motor secvenţial) focalizează extrem de repede atunci când realizaţi fotografii, astfel că veţi putea reacţiona rapid pentru a surprinde momentele efemere. Crearea filmelor de înaltă calitate este mai uşoară cu STM, întrucât aceasta asigură focalizare continuă stabilă şi silenţioasă, pentru ca filmele să fie uniforme şi coloana sonoră să capteze numai sunetul înconjurător, fără zgomotul de motor care focalizează.

Focalizare clară pentru fotografii şi videoclipuri
Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM
O recreere clasică
Obiectivul EF de 50 mm şi f/1.8 STM înlocuieşte obiectul popular EF de 50 mm şi f/1.8 II, care era cunoscut pentru oferirea unei calităţi extraordinare a imaginii, la un preţ accesibil. Această ultimă versiune oferă aceeaşi calitate uimitoare a fotografiilor, dar are un motor de focalizare mai rapid, aproape complet silenţios şi o construcţie mai robustă, care contrazice preţul.

De aici cumperi: Obiectiv foto Canon EF 50mm/ F1.8 STM  
👉👉 https://bit.ly/3aJ4tlp ❤ - Emag
👉👉 https://bit.ly/3pde2S6 ❤ - Photosetup
👉👉 https://bit.ly/3vgA5bH ❤ - Evomag


ConexSpot

ConexSpot